Hallo allemaal,
Mijn naam is Anita Oskam. Na eerdere periodes als fysiotherapeut te hebben gewerkt bij Fysio073 op momenten dat er even wat handen tekort waren, bevalt de samenwerking van allebei de kanten zo goed dat we besloten hebben om langdurig samen te gaan werken. Vanaf nu zal ik op de donderdag aanwezig zijn specifiek voor mensen met schouderklachten. Mijn hart ligt bij de schouderrevalidatie en juist wanneer de klachten langduriger bestaan of complexer zijn, hoop ik dat mensen me weten te vinden.
Ik ben afgestudeerd als manueel therapeut en extended scope fysiotherapeut. Ik heb het geluk dat ik de schouder in de breedte heb mogen leren kennen, van spier- en gewrichtsproblemen (orthopedie) tot zenuwproblemen (neurologie). Naast mijn werk in diverse fysiotherapiepraktijken, mag ik mijn werk ook uitoefenen op de schouderpoli van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en geef ik les in het eerste jaar van de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN. Allemaal hele leuke uitdagingen waar ik elke dag weer van leer.
Wie weet tot ziens bij Fysio073!
Met vriendelijke groet,
Anita Oskam
Manueel therapeut | MSc Musculoskeletale Revalidatie | Extended Scope
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *