❓Wist u dat❓
Neem even de tijd om deze sheets te lezen. Zo heeft u een beter beeld over onze positie ten opzichte van de zorgverzekeraar.
Het afschaffen van het ziekenfonds en daarmee het privatiseren van de zorg in 2006 had moeten zorgen voor een positieve marktwerking. De realiteit voor fysiotherapie is dat wij uit de basisverzekering zijn gehaald en er een aanvullende verzekering moet worden afgesloten.
De zorgverzekeraars bezuinigen steeds meer op deze aanvullende verzekering onder het mom van betaalbare zorg creëren voor hun ‘cliënten’. Terwijl fysiotherapie bewezen kostenbesparend is voor veel ziekten en aandoeningen.
Beoogde positieve marktwerking heeft geresulteerd in een machtspositie van de zorgverzekeraar, waar niet wordt gekeken naar het totale kostenplaatje van de zorg in Nederland.
U zult denken onderhandel dan over de aangeboden zorgovereenkomst. Dit is niet mogelijk en is een ’take it or leave it’ voorstel.
Voor ons is als Fysio073 de maat vol en we zullen in de toekomst dan ook niet meer met alle zorgverzekeraars een contract hebben.

❌
Vanaf 2023 hebben wij in elk geval geen contract meer met Zorg en zekerheid en Caresq! ❌
Voor aanvullende vragen of uitleg als u bij één van bovenstaande zorgverzekeraars verzekerd bent neemt u dan contact met ons op.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *