Beste patiënt/klant bij Fysio073,

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen zijn er extra maatregelen genomen om het Coronavirus in te dammen.  Ook wij als fysiotherapeuten zijn natuurlijk verbonden aan alle zorgverleners uit de zorgsector. Vanwege het Coronavirus willen wij u het volgende mededelen.

De praktijk sluiten betekent dat wij patiënten jong en oud geen zorg meer kunnen verlenen. De praktijk openhouden betekent ook dat de fysiotherapeuten van Fysio073 zich blootstellen aan een hoger risico. Ergens moet er een tussenweg zijn zolang niemand van de overheid een definitief besluit neemt en praktijk verplichten te sluiten.

Tot nader bericht blijven wij dan ook gewoon geopend!

Wij doen alles binnen onze mogelijkheden om de hygiëne te waarborgen en adviezen op te volgen die wij van instanties meekrijgen. Van de patiënten verwachten ook dat zij rekening houden met de veiligheid en de praktijk. Dus heeft u klachten als koorts, verkoudheid en/of hoesten of bent u in een risicogebied geweest bel/mail graag de afspraak af. Wij zullen patiënten dan ook observeren en navraag doen. Bij twijfel zullen we de patiënt adviseren om naar huis te gaan. Van kracht blijft dat iedere afspraak minimaal tenminste 24u tevoren dient te worden afgezegd!

Ter info als u een afspraak heeft bij Fysio073: gezien de deur van de sportschool gesloten kan zijn gelieve te wachten bij de deur! De fysiotherapeut zal naar de deur komen en deze voor u open doen zodra hij/zij klaar is met de behandeling!

Bedankt voor uw begrip.

Team Fysio073

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *