Even voorstellen …

Jeroen van Breugel | Praktijkeigenaar, Fysio- & MSc Manueel therapeut

Mijn naam is Jeroen van Breugel, ik ben 37 jaar en woonachtig in Rosmalen. In mijn vrije tijd maak ik graag wat kilometers op de wielrenfiets, de mountainbike of ben ik te vinden op golf- of tennisbaan. Met Fysio073 zet ik mijn fysiotherapeutische ervaring en passie voor sport en bewegen in voor spoedig herstel van uw klachten waarbij we vooral samen kijken naar het beste behandelplan. Mijn kennis heb ik opgedaan in verschillende specialisatie studies. Naast een afgeronde CIOS opleiding Sport & Bewegen ben ik in 2009 afgestudeerd voor Fysiotherapie aan de Hoge School in Breda. Aansluitend heb ik in verschillende praktijken in de regio Den Bosch het vak beoefend. Na het zien van veel nek- en rugklachten en de effectieve werking van manuele therapie bij dit soort wervelkolomproblematiek ben ik in 2014 bevorderd tot Master of Science in de Manuele Therapie.

Daisy Sleutjes | Fysiotherapeut & DryNeedling specialist

Mijn naam is Daisy Sleutjes, ik ben 29 jaar en al enkele jaren woonachtig in Berlicum. Ik ben in 2009 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Fontys Hogeschool van Eindhoven en heb daarna ervaring opgedaan in 2 praktijken in de regio Den Bosch. De afgelopen jaren heb ik me bijgeschoold op diverse gebieden, waaronder knieklachten en revalidatietraining. In 2013 heb ik de cursus Dryneedling afgerond en sindsdien pas ik dit dagelijks in de praktijk toe. Het is een andere benadering van klachten maar vaak met hele mooie resultaten. In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging en kun je me buiten een rondje zien hardlopen, wielrennen of vinden in de sportschool. Samen met mijn vrouw zijn we de trotse ouders van een dochtertje. Begin 2017 ben ik gestart bij Fysio073, een fijne nieuwe plek om samen met Jeroen iets moois op te bouwen en me verder te kunnen ontwikkelen als fysiotherapeute.

Thomas van Genugten | Fysiotherapeut

Mijn naam is Thomas en ik ben woonachtig in Eindhoven. Begin 2017 ben ik aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgestudeerd als fysiotherapeut. Gedurende en na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in de praktijk en in de (top)sportsector. Hier heb ik mijn kijk op het vak fysiotherapie vorm kunnen geven. Zo wil ik fysieke klachten altijd op een actieve wijze verhelpen. Op deze manier probeer ik de oorzaak van de klacht aan te pakken en zo de klachten in de toekomst ook verholpen te houden. Bij Fysio073 zijn alle mogelijkheden en faciliteiten aanwezig om op een prettige wijze te werken aan het verhelpen van de klachten. Verder ben ik zelf een zeer actief sporter, indien het mogelijk is ben ik iedere dag te vinden in de sportschool. Mijn affiniteit met sport en bewegen neem ik mee in mijn werkwijze.

Loop gerust binnen, vraag bij de balie naar Fysio073 als je geen lid bent van de fitness club zelf, of neem contact op via telefoon of e-mail.

T. | 073-5036184  /  06-41818614

E. | info@fysio073.nl